Truskawki

Truskawka zawiera cenne substancje mineralne takie jak cynk, fosfor, magnez, witaminy A, B1, E, C, błonnik oraz antocyjany. Truskawki należą do czołówki najpopularniejszych owoców, a ich produkcja na całym świecie rokrocznie wzrasta. Większość mrożonych owoców poddawana jest głębokiemu mrożeniu tuż po zbiorach. Są one zupełnie dojrzałe więc pełne witamin, minerałów i antyoksydantów. 

Dostępność

Cały rok

Opakowanie

B2B: Przy sprzedaży do powtórnego przetworzenia: pudło kartonowe 10 kg, 4 worki plastikowe 2,5 kg w jednym pudle kartonowym, worki papierowe 20 lub 25 kg.

B2C: Przy sprzedaży do klienta finalnego: torby foliowe 450 g.

Przykładowe opakowanie

Kontakt

Produktem zarządzają

Dział produktów przetworzonych:

Tel: +48 22 343-98-80

Tel: +48 22 343-98-81

Fax: +48 22 343-98-10

katarzyna.lefanowicz@ewabis.com.pl