Kapusta

Kapusta posiada wiele zastosowań kulinarnych (m.in. składnik zup), można ją jeść na surowo, usmażoną czy też kwaszoną. Posiada dużo witaminy K, C, błonnika, ale także wapnia i żelaza. Jest dobrym źródłem kwasu foliowego, który wpływa dodatnio na układ nerwowy i mózg, a także usprawnia funkcjonowanie układu pokarmowego. Nasze ekologiczne warzywa są hodowane zgodnie z wymaganiami certyfikatu AgroBioTest oraz unijnymi wymogami produkcji ekologicznej (rozp. 834/2007). To gwarantuje wyśmienitą jakość naszych produktów

Odmiana

Biała, czerwona, savoy

Dostępność

Czerwiec - Kwiecień

Opakowanie

Worek 10 kg, 15 kg, 20kg, 25 kg,
big bag 1000 kg,
karton 6 szt,
skrzynka drewniana 6 szt

Rozmiar

1-3 kg, 2-4 kg

Kontakt

Produktem zarządzają

Dział świeże owoce i warzywa:

Tel: +48 22 343-98-14

Tel: +48 22 343-98-16

Fax: +48 22 343-98-10

monika.pluta@ewabis.com.pl