Kapusta
Kapusta posiada wiele zastosowań kulinarnych (m.in. składnik zup), można ją jeść na surowo, usmażoną czy też kwaszoną. Posiada dużo witaminy K, C, błonnika, ale także wapnia i żelaza. Jest dobrym źródłem kwasu foliowego, który wpływa dodatnio na układ nerwowy i mózg, a także usprawnia funkcjonowanie układu pokarmowego. Nasze ekologiczne warzywa są hodowane zgodnie z wymaganiami certyfikatu AgroBioTest oraz unijnymi wymogami produkcji ekologicznej (rozp. 834/2007). To gwarantuje wyśmienitą jakość naszych produktów
Odmiana
Biała, czerwona, savoy
Dostępność
Czerwiec - Kwiecień
Opakowanie
Worek 10 kg, 15 kg, 20kg, 25 kg,
big bag 1000 kg,
karton 6 szt,
skrzynka drewniana 6 szt
Rozmiar
1-3 kg, 2-4 kg
Kontakt
Produktem zarządzają
Dział świeże owoce i warzywa:
+48 728 435 522
+48 668 005 030
pawel.napiorkowski@ewabis.com.pl
adriana.rudnicka@ewabis.com.pl
Kontakt
EWA-BIS Sp. z o.o.
tel.: (22) 343 98 00
fax.: (22) 343 98 10
email.: sales(at)ewabis.com.pl
adres.: ul. Serwituty 25
02-233 Warszawa
NIP: 521-008-45-08 / KRS: 0000086953 / Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy
XIII wydział Gospodarczy KRS / Kapitał zakładowy 100 000 PLN
EWA-BIS Sp. z o.o. - Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018